Tømrertjenester

Rehabilitering av hus

Rehabilitering krever håndverkere med høy kompetanse og erfaring. Våre tømrere har utført mange ulike byggeoppdrag og rehabilitering i Skien i Grenland og omegn.


 

I dag er vi en viktig aktør med moderne utstyr og byggeteknisk kompetanse til å utføre de fleste oppgaver innen byggfaget, deriblant rehabilitering av hus, bad, kjøkken og lignende. Vi utfører jobben komplett til avtalt tid og pris eller som regningsarbeid med gode priser på materiell og arbeid.

Restaurering og renovering av hus

Restaurering er ofte nødvendig for å vedlikeholde boligen i samme stilen. Gamle hus har som regel en del slitasje og har moderniseringbehov. Ved å restaurere huset så vil den automatisk øke i verdi. Å investere i egen bolig er for folk flest den viktigste økonomiske beslutningen som tas i livet. Det er snakk om å binde betydelig kapital i mange år.

Restaurering er ikke alltid lett å gjøre selv, siden er ofte oppstår deler i prosjektet som må spesialtilpasses. Det er  her du har bruk for en tømrer til å erstatte en nøyaktig lik del som passer inn.

Bygninger oppført før 1955

Arbeider på denne bygningsmassen krever forståelse for tidligere tiders kunnskap og tradisjon. Kunnskapen er etterspurt; husene blir eldre og håndverkere som behersker håndverkstradisjonene blir færre.

Ønsker du et prisforslag fra vår tømrer på rehabilitering eller restaurering av hus, ta kontakt for et godt tilbud.

Referanser