Om oss.

Snekkerservice Grenland ble stiftet 21. november 2007. Vi holder til i Skien i Telemark. Firmaet har sentral godkjenning for ansvarsrett. Daglig leder er Elling Rønningen. Per i dag har bedriften til sammen 6 ansatte.

Våre ansatte.

Elling Rønningen

Byggmester/Daglig leder

Tlf: 917 95 165
post@snekkerservice.com

Ole Thomas Tørrissen

Tømrer

Svein J. Gulbrandsen

Tømrer

Tlf: 922 800 76
svein@snekkerservie.com

Martin Oterholdt

Tømrer

Ole Theodor Staakkan

Lærling

Nicholay B. Andreassen

Lærling

Dette sier kundene.

Det er mange grunner til å velge oss. Våre tidligere kunder kan fortelle deg hvorfor.

Hyggelige folk som virkelig kan faget sitt. Vi trengte å få tilrettelagt en leilighet til en rullestolbruker. I tillegg til ordne kjøkken og bad, sammen med rørleggeren, så kom Grenland Snekkerservice med gode forslag til oss, spesialbygde rampe og ordnet med rekkverk på bad og kjøkken. Varmt anbefalt!

Arve Omtvedt Berntzen

De beste!! Takket vare DERE så er kjøkkenet vårt fra System kjøkken pent. Uten DERE så hadde dette vært gjort av amatører. Perfeksjonisme på millimeter og øye for detaljer. Dere var å satte inn en lufterist i dag, da tegninger ikke hadde ventilasjon stekeovn, stekeovn overopphetet og godt i stykker TO GANGER.......DERE gjort en prikkfri smart jobb, og våre bekymringer og reparasjoner er borte. Tusen, tusen takk.

Maud Swann

Borettslaget vårt har fått utført en del rehabiliteringsarbeid i høst. Fra Snekkerservice fikk vi en meget dyktig snekker som utførte jobben vi hadde bestilt helt perfekt. Sluttsummen på jobben stemte på øre med pristilbudet, det var i tillegg et meget gunstig tilbud. Vi er kjempefornøyd med utført jobb og pris. Vi har Snekkerservice øverst på lista over firmaer vi har lyst å bruke om igjen.

Bjørg Halmrast

Jeg er svært fornøyd med jobben utført av Snekkerservice Grenland As. Dyktige, nøyaktige, presise, positive og hyggelige. Service- innstilt til fingertuppene, proffe og effektive. Jeg vil varmt anbefale dem videre, og har herved blitt en trofast stamkunde.

Synnøve Skree Skjeldal